25 JAAR BESTAAN ACTIE!

Maak kans op een exclusief kunstwerk dat speciaal voor jouw bedrijf wordt gemaakt. Én krijg de rechten om dit te gebruiken en te reproduceren op verschillende producten. Denk aan bekers, agenda’s, pennen, T-shirts, theedozen en koffiemokken.

 ACTIE!

Om ons 25-jarig jubileum te vieren, lanceert Beautiful People een speciale actie waarbij bedrijven de kans krijgen om een exclusief kunstwerk te ontvangen.

Het kunstwerk wordt gemaakt door de SROI (Social Return on Investment) doelgroep, waardoor we zowel uw bedrijf als deze getalenteerde individuen in de schijnwerpers zetten.

 

 Hier is een korte uitleg:

  •  Bedrijven kunnen zich via een aanmeldformulier inschrijven voor deze actie. Uiteindelijk worden er 5 winnende bedrijven geselecteerd.
  • Deze bedrijven worden gekoppeld aan een van de ateliers. Er zal een kennismaking gepland worden bij de ateliers of op locatie van het bedrijf. Eventuele wensen worden besproken.
  • Er wordt een uniek kunstwerk ontwerpen dat aansluit bij de wensen van het bedrijf. 
  • Het bedrijf krijgt de rechten om het kunstwerk te reproduceren op merchandise, zoals kopjes, tassen, pennen en nog veel meer. Dit biedt bedrijven een unieke kans om hun merk op een artistieke en betekenisvolle manier te presenteren.

Dus, wordt jouw bedrijf ons volgende jubileum kunstproject? Meld je nu aan en vier met ons mee!

Meld je aan!

Start actie

Oktober 2024

De actie is van start. Bedrijven kunnen zich online aanmelden om mee te doen aan de actie.

Bekendmaking winnaars

November 2024

Voor dit kunstproject worden willekeurig vijf bedrijven geselecteerd om deel te nemen.

Kennismaking met kunstenaars

Begin november 2024

De vijf bedrijven worden elk gekoppeld aan een atelier. De bedrijven kunnen naar het atelier gaan of het atelier kan naar de bedrijven gaan.

Start kunstproject

Medio november 2024

De ateliers gaan van start met het ontwerpen van het kunstwerk. Met een tijdsbestek van 3 maanden

Kunst uitreiking

Maart 2025

De gemaakte kunstwerken door de ateliers worden uitgereikt aan de winnende bedrijven op locatie. We vieren de mooie samenwerking.

Expositie

Juni 2025

Beautiful People komt langs. Elk bedrijf krijgt (twee weken) een mooie exopsitie waarbij de verschillende kunstwerken worden getoond.