Beautiful People

Uw keuze vandaag

Maakt de wereld

van morgen

 

BEAUTIFUL PEOPLE 25 JAAR BESTAAN

Volgend jaar (2025) is het 25 jaar geleden dat we ons koffieavontuur zijn begonnen in Bergamo, Italië. Drie jaar later hebben we kunstenaars met een beperking betrokken bij ons bedrijf en sindsdien hebben we honderden kunstenaars en hun kunst met onze klanten gedeeld.

We zijn begonnen met Atelier De Herenplaats in Rotterdam, waar zes kunstenaars een kunstwerk hebben gemaakt voor ons eerste Beautiful People koffieservies. Na een succesvolle beurspresentatie van dit servies, hebben we veel bedrijven kunnen enthousiasmeren om kunst van kunstenaars met een verstandelijke beperking een onderdeel te laten worden van hun bedrijfsvoering.

We hebben tientallen projecten gedaan voor grote en kleine klanten, waaronder Coca Cola, KLM, HVC, Varlilux en Van Oord, om er maar een paar te noemen. Elk project was uniek, en met elk project hebben we de kloof tussen mensen met een beperking weer kleiner kunnen maken. Dit is nog steeds een onderdeel van onze bedrijfsvoering en hebben we uitgebreid met Beautiful People Werkt in het kader van SROI. Bezoek onze website www.beautifulpeoplewerkt.nl voor meer informatie.